Halo Wars 2'nin Yapımı Tamamlandı

18.01.2017 11:22 Gazali Çetinkaya

 
   343 Industries ile Creative Assembly tarafından geliştirilen gerçek zamanlı strateji oyunu Halo Wars 2 gold statüsüne ulaştı. Bu da demek oluyor ki oyunun geliştirme süreci tamamlandı ve oyun çıkış tarihi ile buluşmaya hazır.
 
   Oyunun çıkışından önce bir beta daha yapılacak. 20 Ocak tarihinde başlayacak beta hem Xbox One hem de PC üzerinde ulaşılabilir olacak. Herkese açık olacak beta 30 Ocak tarihine kadar da devam edecek. Beta ile ilgili detaylar için.
 
   Halo Wars 2, 21 Şubat 2017 (Ultimate Edition - 17 Şubat) tarihinde Xbox One ile Windows 10'a çıkış yapacak. Oyun iki platform üzerinde de hem kutulu hem dijital olarak satışa sunulacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo Wars 2 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 21 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 21 Dk önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 1 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 2 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler