Halo Wars 2'ye Crossplay Getiren Güncelleme Yayınlandı

06.11.2017 16:36 Tunahan Safdır

 
     Halo Wars 2'ye crossplay desteği geleceği geçtiğimiz dönemlerde duyurulmuştu. Şimdi ise son güncellemeyle birlikte oyuncularla buluştu.
 
     Crossplay update ile birlikte artık PC ve Xbox One üzerindeki oyuncular Halo Wars 2'yi birlikte oynayabilecekler. Şimdilik yalnızca derecesiz maçlarda bulunan crossplay desteği yapımcı ekipten gelen açıklamaya göre ilerleyen dönemlerde dereceli maçlar için de gelecek. Güncellemeyle birlikte ayrıca oyuna Ranked 3v3 X War isimli yeni bir oyun modu da eklendi. Blitz Fireflight, Terminus Fireflight ve Campaign modlarını da bundan böyle co-op olarak oynanabilecek.
 
      Güncellemeyle birlikte bazı buglar ve campaign modunda oyunun çökmesine neden olan hatalar da giderilmiş durumda. Detaylı güncelleme notlarına buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo Wars 2 Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Creative Assembly Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 21 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 1 Saat önce Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 6 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 7 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler