"Halo Wars'un Devamı İçin Şu an Planımız Yok"

Halo Wars, serinin FPS dışında da başarı olabileceğinin kanıtı oldu
05.03.2011 10:02 Alkan Adakaner


     Ensemble Studios'un kapanmadan önce geliştirdiği RTS oyunu Halo Wars, bu seriye yepyeni bir bakış açısı getirmişti. Ayrıca Halo'nun bir RTS olarak da harika bir oyun olabileceğini görmüş olduk.
 
     Peki bu oyunun devamı gelir mi? 343 Industries'in patronu olan Frankie O’Connor'a göre şu an için böyle bir plan yok. Yine de geliştirici firmanın ileride böyle bir planı olabilir, çünkü oyunun satışlarından çok memnunlar.

     O'Connor oyunun satış anlamındaki başarısından nasıl etkilendiklerini şu sözlerle açıkladı: "Halo Wars ile ilgili tuhaf olan şey satış beklentilerimizin üstünde bir performans sergilemesi oldu, yani bizim beklediğimizden daha büyük bir başarı sağladı. Oyun aldığı puanlar yönünden de bşarılıydı ve bu nesilde konsollarda hala en çok satan RTS oyunu olma özelliğini taşıyor."
 
      Oyunun başarısına saygı duyduklarını söyleyen yetkili, kim bilir belki de Kinect ile bir şeyler yapmayı düşünebileceklerini söylüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo Wars Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Ensemble Studios Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Strateji Çıkış Tarihi: 27 Şubat 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler