"Halo'daki Kinect Desteğinin Olumsuz Etkisi Olmaz"

Halo'yu 10 yıl sonra geliştirilmiş grafiklerle oynayacak olmak heyecan verici
21.06.2011 10:05 Alkan Adakaner


     Microsoft, Halo: Combat Evolved Anniversary'deki Kinect desteğinin sadece bir eklenti olduğunu ve oyunun temel oynanış mekaniklerini etkilemeyeceğini açıkladı. 
 
     Yetkililer oyunun temel oynanış mekaniklerine sadık kalacaklarını ve Kinect ile ek olarak sunacakları şeyleri şu an açıklayamayacak olmalarına rağmen bunların oyunun teme mantığına etki etmeyeceğini belirttiler.

     Anlaşılan bazı Xbox 360 kutularında gördüğümüz "Better with Kinect" ibaresi Halo'nun yeniden yapımında da kullanılacak. Hatırlarsanız Mass Effect 3 için de benzer bir Kinect desteği daha önce duyurulmuştu. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo: Combat Evolved Anniversary Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: 343 Industries Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 1 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 2 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 3 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler