Halo'nun Bestekarı Bungie'den Kovuldu

16.04.2014 09:52 Talha Aynacı

 
     Bir oyunu oyun yapan en önemli detaylardan birisidir müzikler. Halo serisinin FPS türü üzerinde bıraktığı etki, sunduğu özgün savaş alanları ve dönemine göre üstün grafikleriydi belki ama müzikler de en az bu iki unsur kadar derin bir iz bıraktı oyuncular üzerinde. 
 
     Bungie'ye uzun yıllarını veren ve Halo serisi dışında bu ekibin daha önce geliştirmiş olduğu Myth ve Oni projelerinde de büyük rol oynayan Martin O'Donnell, aynı zamanda bu oyunların karakter seslendirmeleri ve oyun içi ses tasarımlarını da üstlenmiş bir isim olarak öne çıkıyor.
 
     Yapımcı ekibin 2014 sonlarına doğru piyasaya sunacağı Destiny pek çok oyuncu tarafından beklenedursun, Martin O'Donnell bir kaç gün önce resmi Twitter hesabından geçtiği haberde Bungie tarafından aniden kapı dışarı edildiğini dile getirdi. O'Donnell sebepsiz yere kovulmaktan duyduğu üzüntüyü dile getirirken, pek çok oyuncu usta bestekarın işlerine duyduğu saygıdan ötürü olsa gerek Destiny'i satın almayacaklarını belirterek desteklerini hissettirdiler.
 
Aşağıda bestekarın eserlerinden birisi kulaklarınıza dolmak için bekliyor:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Destiny Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bungie Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Eylül 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 16 Dk önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 1 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 2 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 3 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler