Hamamura: 2010 PSP'nin En İyi Yılı Olacak

12.10.2010 18:24 Alkan Adakaner


 
     Her ne kadar satışlarda Nintendo DS'nin çok gerisinde kalsa da PSP gerek satış rakamları, gerekse de oyunları ile başarılı bir konsol olmayı başardı. Sony, ilk defa girdiği bu piyasada beklendiği gibi başarılı oldu. Taşınabilir oyun cihazları pazarına tek başına hakim olan Nintendo da böylece güçlü bir rakip kazandı.
 
     Enterbrain Ceo'su Hirokazu Hamamura, 2010'un ilk yarısında Metal Gear Solid Peace Walker ve Monster Hunter Diary Poka Poka Felyne Village gibi büyük yapımlarla Japonya piyasasında güç gösterisi yapan konsolun yılın sonuna doğru bir çok güçlü yapımla karşımıza çıkacağını böylece PSP'nin en iyi yılına şahit olacağımızı düşünüyor.
 
     Lord of Arcana, God Eater Burst, Phantasy Star Portable 2 Infinity, Tactics Ogre ve The 3rd Birthday gibi oyunların önemli işler başaracağını düşünen Ceo, özellikle Monster Hunter 3rd'ün 5 milyon satmasının hayal olmadığını söylüyor.
 
    PSP'de hemen hemen her yeni oyunu 2-3 milyon satan Monster Hunter'ın bu geniş kapsamlı yeni oyunu konsolun son büyük yapımlardan birisi olabilir, çünkü Sony'nin PSP 2 için planlarının olduğunu biliyoruz.
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PSP Platformlar: PSP Geliştirici: SCEI Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 8 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler