Harada, Pokken Tournament'in Neden Arcade Cihazlar için Duyurulduğunu Açıkladı

18.10.2014 00:37 Ömür Gencer


      Pokemon evreninde geçen bir dövüş oyunu Pokken Tournament bu senenin başında duyurulduğundan beri büyük bir ilgi topladı. Oyuncuların bu ilgisini baltalayan tek unsur ise oyunun sadece Japonya'daki Arcadeler için duyurulması. Yapımcı ekip oldukça tepki toplayan bu karar hakkında bir açıklama yaptı.
 
      Oyunun yönetmeni Katsuhiro Harada, Pokken Tournament'in sadece Arcade cihazlar için duyurulması hakkında "Bu karar hem iyi hem kötü pek çok yorum aldı. Oyunun arcade cihazlarına çıkmasının ardında yatan pek çok sebep bulunuyor. Bunlardan biri oyuncuların yorumlarını daha kolay öğrenmek. Bir diğeri ise ,sürekli söylediğim gibi, bir dövüş oyununun en az bir kere arcade cihazlarında başarılı olması gerektiği."
 
       Oyunun başarısını arcade cihazlarda görmek isteyen Harada daha sonra Pokken Tournament'i arcade cihazlar arasında görmekten gurur duyacağını belirtti. Pokken Tournament şimdilik sadece arcade cihazlar için 2015 yılında çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: Wii U Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 3 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 6 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 7 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 7 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler