Harada: Wii U'nun Kapasitesini Hala Araştırıyoruz

Namco Bandai'nin Tekken serisi artık Nintendo konsollarını görmezden gelmiyor
11.02.2012 10:26 Alkan Adakaner


     Nintendo'nun Wii U'nun teknik özelliklerini sürekli değiştirdiğini ve konsolu 2012 yılının sonunda piyasaya sürmeden önce E3 fuarında ayrıntılı bir tanıtım yapacağını biliyoruz. Geliştiriciler bile henüz konsolun gücü hakkında net bir bilgiye sahip değil gibi görünüyor.
 
     Tekken serisinin yaratıcısı Katsuhiro Harada "Hala donanımın kapasitesinin araştırma aşamasındayız, bu nedenle donanıma hangi açıdan bakacağımızı bilemiyoruz. Muhtemelen bir süre daha bunu bilemeyeceğiz." 
 
     Namco Bandai'nin Wii U için bir Tekken oyunu duyurduğunu belirtelim. Bu oyunun Wii U'nun tablet kontrolcüsünü de destekleyecek. Umarız oldukça yüksek kalitedeki bir yapımla karşılaşırız.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tekken Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 2. Çeyrek 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler