Hard West Switch'e Geliyor

15.02.2019 17:38 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Forever Entertainment ve geliştirici CreativeForge Games, sıra tabanlı strateji oyunu Hard West'in 7 Mart'ta Switch için çıkış yapacağını duyurdu. Scars of Freedom adlı indirilebilir içeriği de aynı gün çıkacak. Ön siparişler 28 Şubat'ta açılacak.

Hard West Kasım 2015'te PC için çıkmıştı.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Daha önce görmediğiniz bir Vahşi Batı’ya hoş geldiniz. Trajik olaylar sonrası kaos ve intikamla dolu doğaüstü bir yola düşen bir adam, ona yanlış yapan herkesi avlamalıdır. İnsan ruhunun en karanlık oyuklarına düşen Warren’ın hikâyesini takip edin ve zorlu seçimlerle ve daha da zorlu sonuçlarla dolu bir dünyada hayatta kalmaya çalışın. Çünkü bu dünyada ölüm her yerde ve insan algılayışının ötesinde güçlerle yaptığınız karanlık anlaşmalar etrafınızdaki herkesi sonsuza kadar lanetleyecek.

8 hikâye odaklı senaryoda savaşın ve hayatta kalın ve de 40’tan fazla tek tek tasarlanmış sıra tabanlı görevlerde şansınızı zorlayın. Hard West dünyasının derinliklerine yol alın ve kaderleri sizinkiyle kesişen çeşit çeşit oynanabilir karakterle tanışın. Birlikte kadim güçlerin oyunlarını ortaya çıkaracak seçimler yapacak, oyun boyunca yaptığınız seçimlerle farklı sonlara doğru giden hikâyeyi aralayacaksınız. 
 
Öne çıkan özellikler
 
Benzersiz, tuhaf bir Vahşi Batı: Batı efsanelerinin iblislerle, büyü ritüelleriyle ve şeytani kültlerle bir araya geldiği ve ölülerin bir kez daha üzerinde yürüdüğü dünyayı keşfedin. Bir bedel karşılığında.

Özenle tasarlanmış sıra tabanlı savaşlar: Sıra tabanlı savaşlarda 1-4 kişilik ekipleri yönetin ve Batı’dan ilham almış, silah çekmeden hayatta kalmaya kadar çeşitli noktalara odaklanmış özel güçler kullanın, hikâye tabanlı görevlerde, özgün taktik haritalarda düşmanlarınızı alt edin.

Özel yetenekler toplayın ve onları birleştirin: Ana veya yan görevler yaparak, keşfederek, tüccarlarla alışveriş yaparak, hazine avına çıkarak ve daha birçok şekilde topladığınız kartları kullanın, yeni özel yetenekler kazanın. Bu kartları birleştirerek daha da güçlü kombolar elde edin ve savaşlarda ek seçeneklere sahip olun. 
 
Seçimler ve kader: Savaşlarda ve savaş aralarında yaptığınız seçimlerin gelecekteki olayları ve ekibinizin nihai kaderini etkilediği derin hikâyeyi tecrübe edin.

Şans faktörü: Yalnızca ihtimallere dayalı olmayan, şansın da zorlu savaşlar adına devrede olduğu mekanikleri kullanın.

Dinamik siper: Mekânda bulunan objeleri efektif olarak kullanabilmeye olana tanıyan, düşmanın etrafını sarma ve bol manevra yapmayı güçlü bir taktik haline getiren gelişmiş siper sistemiyle savaşların akışını değiştirin. 
 
Gölgeler: Batı güneşini yararınıza kullanarak görüş alanınızda olmayan düşmanları gölgelerinden ve çıkarttıkları seslerden bulun.

Sekiş: Usta silahşorların görüş alanları dışındaki yerlere ateş edebilmesi için etraftaki metal objeleri kullanın.

Tarihten esinlenmiş 40 silah: Her biri gerçek tasarımlardan, fikirlerden ve prototiplerden esinlenen çeşit çeşit pompalı, tüfek, tabanca ve keskin nişancı tüfeğini seçin ve kullanın. 

 
Switch versiyonu fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation VR2 Üretiminin Durdurulduğu Bildirildi! 18 Mart Mod Geliştiricisi: Star Wars Battlefront Classic'te Çalışmalarım İzinsiz Kullanıldı 18 Mart Helldivers 2'nin 8 Milyon Sattığı Bildiriliyor! 18 Mart Gotham Knights'ın Geliştiricisi Wonder Woman Oyununa Yardım Ediyor 18 Mart Steam Yeni Bir Eş Zamanlı Oyuncu Rekoruna İmza Attı! 18 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler