Hardspace: Shipbreaker'ın Bir Sonraki Güncellemesi Süre Sınırı Olmayan Open Shift Modunu Ekleyecek

08.07.2020 22:09 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Focus Home Interactive ve geliştirici Blackbird Interactive, sandbox uzay simülatörü Hardspace: Shipbreaker'ın bir sonraki güncellemesini yayınlamaya hazırlanıyor.
 
Güncelleme yeni zorluk modu Open Shift'i oyuna ekleyecek. Bu modda herhangi bir süre sınırı bulunmayacak ve oyuncu istediği zaman vardiyasını sonlandırabilecek. Open Shift modunda aynı zamanda giysiniz hasar görmediği ve sızıntı yapmadığı sürece oksijenli olarak kalacak. 
 
Güncelleme ayrıca klavye tuşlarını ayarlayabilme seçeneği getirecek. İlk başta sadece configurable .ini dosyası aracılığıyla yapılabilecek. Daha sonra oyun içi menüye de eklenecek. 
 
Ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. Yakında geleceği belirtiliyor.

Hardspace: Shipbreaker Steam'de erken erişimde bulunuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hardspace: Shipbreaker Platformlar: PC Geliştirici: Blackbird Interactive Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 1 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 1 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 29 Nisan Cities Skylines 2'ye DLSS Desteği Eklendi 29 Nisan Palworld İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Yeni Pals Türleri Yolda 29 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler