Harika Grafikli ve Umut Vaat Eden Bir Kickstarter Projesi "Umbra"

Işıklandırmalar ve çevre detayları büyüleyici
15.05.2015 16:00 Alkan Adakaner


    Kickstarter için çok ilgi çekici bir oyun projesi daha duyuruldu. Fransız geliştirici Solarfall Games tarafından hazırlanan Umbra gerek dinamikleri, gerekse de grafikleriyle oyuncuların ilgisini çekecek cinsten.
 
     Bir açık dünya aksiyon-rpg oyunu olan Umbra çürüyüp bozulmaya mahkum olmuş bir dünyada geçiyor. Eski bir asker olarak büyülü güçleriniz olduğu için ölüm cezasına çarptırılıyorsunuz. İnsanlar ve canavar tarafından takip edilip öldürülmek isterken Templar adlı bir gruba katılıp büyük bir hayatta kalma mücadelesine gireceksiniz.
 
    Grafiksel yönden gerçekten harika görünen oyun yıkılabilir-dinamik çevre yapısıyla da etkileyici olmayı başarıyor. Ana karakterimizin dönüşüm geçirmesiyle oyundaki aksiyonun da tavan yaptığını görüyoruz.

   Oyunun Kickstarter sayfasına  buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Umbra Platformlar: PC Geliştirici: Solarfall Games Dağıtıcısı: Solarfall Games Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 3 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler