Hasbro: Baldur’s Gate III Bu Yıl Steam'de Erken Erişime Açılacak

22.02.2020 20:00 Gazali Çetinkaya

 
Larian Studios'un merakla beklenen rol yapma oyunu bu yıl çıkacak gibi görünüyor.
 
Wizards of the Coast'un ana şirketi oyun ve oyuncak üreticisi Hasbro, New York Toy Fair etkinliği esnasında yaptığı açıklamada, Baldur’s Gate III'ün bu yıl Steam üzerinden erken erişime açılacağını belirtti.
 
Geçtiğimiz hafta da Google oyunun bu yıl içinde Stadia'ya geleceğini yazmıştı. Ardından Larian Studios bunu yalanlamadı, yazıya yanlışlıkla dahil edildiğini belirtti. 
 
Baldur’s Gate III için ilk oynanış görüntüleri ve yeni detaylar 27 Şubat Perşembe Türkiye saati ile 23:30'da başlayacak PAX East 2020 panelinde paylaşılacak. Çıkış tarihi ile ilgili daha fazla detayı orada duyacağızdır. 
 
Hasbro ayrıca yedi adet Dungeons & Dragons oyununun geliştirilme aşamasında olduğunu ve 2025'e kadar her yıl birkaç tane çıkmasının planlandığını belirtti. Henüz resmi çıkış tarihi açıklanmasa da co-op aksiyon rol yapma oyunu Dungeons & Dragons: Dark Alliance'ın bu yıl çıkacağı ileri sürüldü.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Baldur's Gate III Platformlar: PC Geliştirici: Larian Studios Dağıtıcısı: Larian Studios Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 4 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler