Hata Yüzünden Monster Hunter World Iceborne'un PC Sürümüne Girenlerin Kayıt Dosyası Siliniyor

11.01.2020 14:37 Özgür Eroğlu

 
Monster Hunter World'ün Iceborne genişleme paketi geçtiğimiz gün yayınlandı. Genişleme paketi daha önce de konsollar için yayınlanmıştı ve kalite olarak bir sorunu olmadığını söyleyebiliriz. Ancak paketin Steam'de yayınlanmasından sonra, paketi indirip oyuna girmeye çalışan oyuncuların kayıt dosyaları silindi.
 
Capcom durumu araştırdığını açıkladı. Bu hata Steam'de oldukça yaygın görülüyor. Eğer siz de genişleme paketini satın aldıysanız ve henüz girmediyseniz, girmeden önce kayıt dosyalarınızı yedeklemenizde fayda var.
 
Hatanın sebebi olarak ise "Oyuna uzun zamandır girilmediğinde oluşuyor." gibi bir şey söyleniyor ancak net olarak belli değil. Oyuna girdiğinizde, "uyumlu kayıt bulunamadı" hatası verdikten sonra eğer "devam et" derseniz, kayıt dosyalarınız silinip yerine yeni bir dosya açılıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter: World Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler