Have a Nice Death için Yeni Fragman Yayınlandı

04.03.2022 11:30 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Perfect World Entertainment ve geliştirici Magic Design Studios, Have a Nice Death için "New Hire Orientation" adlı yeni bir fragman yayınladı.
 
Have a Nice Death, aşırıya kaçan ve ruhların dengesini alt üst eden bir 2D aksiyon roguelite oyunudur. Düzeni yeniden sağlamak için tırpanı almanız ve çalışanlarınıza kimin patron olduğunu göstermeniz gerekecek.

Oyunun karanlık, büyüleyici ve prosedürel olarak oluşturulmuş bölümlerini keşfedin. Burada ofis dedikodularını paylaşmaya istekli olan sevimli balkabağı kafalı yardımcınız Pump Quinn gibi çeşitli unutulmaz karakterlerle tanışacaksın. 
 
Have a Nice Death, 8 Mart'ta Steam üzerinden PC için Erken Erişim'de yayınlanacak. 
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1740720/Have_a_Nice_Death/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Have a Nıce Death Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, VR Yatırımlarını Azaltıyor: Şu Anda Sadece 2 Oyun Geliştiriliyor 1 Saat önce Elden Ring, Yeni DLC'nin Zorluğu ve Performansı Sebebiyle Eleştiriliyor 2 Saat önce Palworld Playstation 5 Konsollarına Gelebilir 4 Saat önce GeForce Now Kütüphanesine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 5 Saat önce Dota 2 The International 2024 Turnuvasında Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 23 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler