Hayatta Kalma Korku Oyunu Silver Chains PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu

17.09.2018 17:06 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Headup Games ve Cracked Heads Games birinci şahıs hayatta kalma korku oyunu Silver Chains'i PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC platformları için duyurdu.

İlkbahar 2019'da çıkacak.
 
Oyunun tanıtım yazısı:


Silver Chains eski terk edilmiş bir malikanede meydana gelen korkunç olaylarla ilgili gerçeği ortaya çıkarmak için ipuçları aradığınız hikaye ve keşif üzerine odaklanan bir birinci şahıs hayatta kalma korku oyunu.
 
Gizemli bir kazadan sonra, Peter İngiltere'nin kırsal kesiminde bulunan terkedilmiş bir malikanenin içinde uyanır. Peter buraya nasıl veya neden geldiğini bilmez ve zamanla yalnız olmadığını fark etmeye başlar. Peter çıkış yolunu bulmaya çalışırken, bu yerde gerçekleşen karanlık sırları ortaya çıkarmaya başlar. Daha kötüsü, daha önce de burada bulunduğunu gösteren ipuçları bulur.

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Silver Chains Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Cracked Heads Games Dağıtıcısı: Headup Games Tür: Korku Çıkış Tarihi: 6 Ağustos 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler