Hayatta kalma oyunu Stranded: Alien Dawn tam sürüme kavuşuyor

24.03.2023 15:23 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Frontier Foundry ve geliştirici Haemimont Games tarafından erken erişim olarak oyunculara sunulan hayatta kalma simülasyon oyunu Stranded: Alien Dawn tam sürüme kavuşuyor. 25 Nisan'da tam sürüm olarak yayınlanacak oyun PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve  Steam ve Epic Games Store üzerinden PC platformlarında geçerli olacak.
 
Stranded: Alien Dawn ilk olarak 12 Ekim 2022'de Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak yayınlandı. 
 
Detaylı içeriğe sahip hayatta kalma oyunu
 
 
 
İzometrik kamera bakış açısına sahip bu hayatta kalma simülasyon oyunu içerisinde her bir detayın kontrolünü elimize geçirebiliyor ve stratejimizi ona göre kurabiliyoruz. Oyunda etrafı keşfedebiliyor, nüfusumuzu arttırabiliyor, yeni yapılar inşa edebiliyor ve yeni içeriklerin kilidini açabiliyoruz. 
 
Oyunun Erken Erişim sürümünü satın alanların yanı sıra 9 Mayıs'a kadar oyunu ön sipariş veren veya satın alan oyuncular, Emergency Landing Pod içeriğine ve yeni bir ahşap inşaat malzemesine sahip olacak.
 
Stranded: Alien Dawn tam sürüm çıkış tarihi fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Stranded: Alien Dawn Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 30 Dk önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 52 Dk önce Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 1 Saat önce Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 2 Saat önce Persona 1 ve 2'nin Remake Sürümleri Yolda Olabilir 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler