Hearthstone Grandmasters Yeni Sezonu 14 Ağustos'ta Sizlerle

12.08.2020 19:32 Gazali Çetinkaya

 
 
Hearthstone Grandmasters, 2. Sezon'u 14 Ağustos'ta sizlerle! 2. Sezon, 6 Eylül tarihine kadar her cuma, cumartesi ve pazar günü karşınızda olacak. Ardından Masters Tour Online: Montreal için verilecek aradan sonra 18 Eylül - 11 Ekim tarihleri arasında kaldığı yerden devam edecek. On yeni oyuncu Grandmasters 2. Sezonu'nda yer almaya hak kazandı. Amerika'da mücadele eden Killinallday de bu oyunculardan biri. Bu sezonun Grandmasters heyecanına dair bilmeniz gereken tüm bilgileri aşağıda bulabilirsiniz!
 
 
Tarihler: Cuma, Cumartesi, Pazar - 14 Ağustos – 6 Eylül ve 18 Eylül – 11 Ekim 2020

Yayın Başlangıcı: Yayınlar, 14 Ağustos Cuma saat 12.00'da oynanacak Asya-Pasifik maçlarıyla başlıyor.

Nereden İzlenebilir: YouTube.com/HearthstoneEsports

Grandmasters 2 Sezon Kadrosu: playhearthstone.com/en-us/esports/players
 
 
 
 
1-3. Haftalar: İsviçre Usulü ve Grup Aşaması

Oyuncular 1-3. haftalarda hafta sonu gerçekleşecek grup aşamasına katılmaya hak kazanmak için her çarşamba ve perşembe günü İsviçre usulünde mücadele edecek. Bu hafta sonu turlarından kazanılan puanlar, lig usulü oynanacak haftalar için her bölgeden iki Küme'nin belirlenmesinde kullanılacak. Her hafta farklı bir oynanış formatı olacak.

- Her bir bölgedeki 16 oyuncu, hafta boyunca İsviçre usulünde mücadele edecek ve yayınlanmayacak 7-9 turda birbiriyle yarışacak.
 
- Perşembe günüyse İsviçre usulünde oynanan turlar bittikten sonra, oyuncular sıralamalarına bağlı olarak ikiye ayrılacak ve her bölgenin en iyi 8 oyuncusu, cuma ve cumartesi günleri YouTube'da ikili turnuva formatı üstünden karşılaşacak. Sona kalan en iyi dört oyuncuysa pazar günü finallerde kapışacak.
 
- Oyun formatı her hafta değişecek:
1. Hafta: 7 Tur İsviçre Usulü, 1 Yasaklamalı Conquest Formatı
2. Hafta: 7 Tur İsviçre Usulü, Dört Deste 1 Yasaklamalı Eleme Formatı
3. Hafta: 9 Tur İsviçre Usulü, 3 Maç Üstünden Uzmanlık Formatı
 
 
4-7. Haftalar: Lig Aşaması
 
4-7. haftalarda Grandmasters 1. Sezonu'nda olduğu gibi her bölgeden iki küme kendi aralarında lig usulünde mücadele edecek.
 
- 1-3. haftaların ardından, oyuncular puan sıralamalarına bağlı olarak iki kümeye ayrılacak. A Kümesi, en çok puana sahip 8 oyuncudan oluşacak ve B Kümesi 9-16. oyuncuları kapsayacak. 
 
- İki küme de dört hafta boyunca lig usulü gruplarda mücadele edecek. Bu haftaların sonundaki sıralamalar, kimlerin playofflara katılacağını ve kimlerin 2. Sezon'dan eleneceğini belirleyecek.
 
- Format, lig usulü gerçekleşecek haftalarda değişmeyecek: 
Beş Maçlık Conquest Formatı (4 deste, 1 yasaklama)
 
 
8. Hafta: 2. Sezon Playoffları
 
Lig usulü haftalarının ardından 8. hafta playoffları başlayacak. Burada her bölgeden bir oyuncu, yıl sonunda gerçekleşecek Dünya Şampiyonası'na katılmaya hak kazanırken diğer üç oyuncu elenecek.
 
- A Kümesi'ndeki en iyi 6 oyuncu otomatik olarak playofflara yükselecek.
 
- B Kümesi'ndeki en iyi 4 oyuncu eleme turunda oynayacak. Tur sonunda bu oyunculardan hangilerinin playofflar için A Kümesi'ndeki en iyi 6 oyuncuya katılacağı belirlenecek.
 
- B Kümesi'ndeki 7. ve 8. oyuncular, lig usulü oynanacak turun sonunda otomatik olarak Grandmasters 2. Sezonu'ndan elenecek.
 
- Son eleme A Kümesi'ndeki 7. ve 8. oyuncu ile B Kümesi'ndeki 5. ve 6. oyuncunun katılacağı 3 maçlık eleme turunda gerçekleşecek.
 
- Her bir bölgenin Grandmasters 2. Sezonu playoff galibi, yılın ilerleyen aylarında gerçekleşecek Hearthstone Dünya Şampiyonası'na katılmaya hak kazanacak. 
 
 
2020 Grandmasters Programı 2. Sezonu'nun kuralları ve ödülleri hakkında ayrıntılı bilgi için Hearthstone Espor internet sitesinin kurallar ve politikalar sayfasını ziyaret edebilirsiniz.
 
Sezon boyunca en sevdiğiniz Hearthstone Grandmasters oyuncularını Hearthstone Espor web sayfasından takip edebilirsiniz! Oyuncu ayrıntıları, karşılaşma programları ve en son sıralamalar sezon boyunca tek bir yerde sizi bekleyecek.
 
En yeni Hearthstone esporu haberlerini ve içeriklerini Hearthstone esporu internet sitesi, Twitter, Facebook ve YouTube üstünden takip edebilirsiniz.
 
basın bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hearthstone: Heroes of Warcraft Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: RTS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler