Hearthstone'un 2 Popüler Kartına Ayar Çekiliyor

12.09.2014 13:58 Talha Aynacı

 
     Blizzard, son dönemin popüler kart oyunu Hearthstone için gelecek yeni güncelleme ile 2 kartın güç dengelerinde değişikliğe gideceğini duyurdu. Neutral kategorisinde olan efsane Leeroy Jenkins ve Hunter sınıfına ait Starving Buzzard, 22 Eylülden itibaren dengelenmiş olarak karşımıza çıkacak.

Şarj özelliği, düşük mana istemesi ve de 6 hasar vermesi ile oldukça popüler olan Leeroy Jenkins, diğer kartlarla kombine edildiğinde tek turda rakibine büyük hasarlar verebiliyordu. Buna en güzel örnek Miracle Rogue desteleri verilebilinir. Her ne kadar Leeroy Jenkins masaya sürüldüğünde rakibine düşük güçte 2 kart verse de, rakip bu kartları yararına ender durumlarda kullanabiliyordu. Blizzard, Leeroy Jenkins'in mana isteğini 4'den 5'e çıkararak tek elde 20 hasar üzeri vurmasının önüne geçeceğine inanıyor.

Hunter cephesinde ise Starving Buzzard bu güncellemeden etkilenecek. 2 mana karşılığında oyun alanına sunulan Starving Buzzard, Hunter sınıfına Beast türü kartların masaya sunulmasına mütevazi olarak kart çekmesini sağlıyordu. 2 manadan 5 manaya çıkartılan kartın canı ve atağı da 2 - 1'den 3-2'ye yükseltilmiş durumda.
 
Blizzard bu ayarlamalara ek olarak şu açıklamalarda bulundu:
 
"Herkes için eğlenceli ve etkileşimli bir oyun olması için, ihtiyaç duyduğumuzda ve gerektiğinde Hearthstone'da yine dengeleme yapacağız."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hearthstone: Heroes of Warcraft Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: RTS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 15 Dk önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 1 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 2 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Saat önce Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler