Hearthstone'un Yeni Ek Paketinden İki Kart Daha Ortaya Çıktı

11.03.2015 14:03 Ersin Kılıç


     Hearthstone'un yeni ek paketi olan Blackrock Mountain, geçtiğimiz günlerde PAX East fuarında ortaya çıkmış ve bu ek paketin ön sipariş yapanlara 19 Martta açılacağı belirtilmişti. İşte bu paket içerisinde yer alan iki kart daha bugün kendini gösterdi.
 
     Warrior sınıfı için olan ve 4 mana karşılığı oyun alanına sürebileceğimiz Axe Flinger, 2'ye 5 bir kart ve özelliği hasar aldığında aynı hasarı otomatik olarak rakibe yansıtabilmesi. Mana ve özelliklerine baktığımızda gerçekten her destede olabilecek bir kart olduğunu söyleyebiliriz.
 
      

     Shaman sınıfı için açıklanan Lava Shock ise bu ek paketin bu sınıf için en önemli kartlarından biri haline gelebilir. Bildiğiniz gibi Shaman sınıfı mana kristallerinde Overload yaşatan birçok karta sahip. Ortaya çıkan ve dilediğiniz rakibe 2 hasar vuran bu kart sahip olduğunuz tüm Overload problemini ortadan kaldırıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hearthstone: Heroes of Warcraft Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: RTS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 1 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 2 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 3 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler