Hearthstone'un Yeni Genişleme Paketi Rise of Shadows Çıktı

11.04.2019 05:54 Gazali Çetinkaya

Azeroth’un en azılı düşmanları güçlerini birleştirdi ve uçan şehir Dalaran üzerindeki korkunç emellerini gerçekleştirmek üzere harekete geçti. Blizzard Entertainment’ın dünyaca ünlü ücretsiz dijital kart oyunu Hearthstone’un yeni güncelleme paketi Rise of Shadows bugün itibariyle yayınlandı ve 135 yeni kart kendilerine özgü kötücül mekanikler ve keyword’ler ile birlikte oyundaki yerlerini aldılar.
 
 
 
Baş Kötü Rafaam’ın liderliğinde bir araya gelen belalılar çetesi kendilerine The League of E.V.I.L adını veriyorlar ve şimdiye kadar onlara kök söktüren Azeroth’un gözü pek kahramanlarından intikam almaya can atıyorlar. Hedeflerine ulaşmak için her türlü Entrikaya (Schemes) – bu kartlar elde tutuldukları turn kadar güç kazanır – başvurup ne kadar Yardakçıları (Lackeys) – güçlü Battlecry’ları olan 1/1’lik minionlar - varsa sahaya sürmeye hazırlar.
 
Bu belalı tayfanın bilmediği bir şey var ki o da sinsi planlarını düşündükleri kadar kolay gerçekleştiremeyecekleri; Defenders of Dalaran adlı gizemli grup, şehirlerini ne pahasına olursa olsun korumaya kararlılar. Twinspells adı verilen özel büyüleri ilk kez kullanıldıklarında bir kopyasını oyuncunun eline geri veriyor ve karşı tarafa hiç beklenmedik zararlar verebiliyorlar.
 
“Rise of Shadows‘un yayınlanmasıyla Hearthstone’da şimdiye kadar anlatmadığımız büyüklükte bir hikayenin startını veriyoruz,” diyen Blizzard Entertainment başkanı, J. Allen Brack, sözlerini “Bu genişleme paketi oyuna sadece yepyeni kartlar getirmekle kalmıyor aynı zamanda yeni bir Hearthstone yılı olan Ejderha yılının başlangıcına da işaret ediyor. 2019’da oyunculara hazırladığımız bir çok sürprizimiz var, ” şeklinde sürdürdü.
 
 
 
Entrikalardan hoşlanan oyuncular Mayıs ayında yayınlanması planlanan bir sonraki Hearthstone tek oyunculu moduna şimdiden geri saymaya başlayabilirler. Bu devasa Solo macera, Hearthstone’un şimdiye kadar gördüğü en kapsamlı hikaye olup, ilki ücretsiz toplam beş epik bölümden oluşacak. Oyuncular tamamladıkları her solo macera bölümünden 3 adetRise of Shadows kart paketi kazanacaklar. 5 hikayeyi de başarıyla tamamlayacak oyuncuları ise sürpriz hediyeler bekliyor. Solo maceralarla ilgili detaylı bilgiler için gözünüz riseofshadows.com adresinde olsun.
 
Tüm bunların yanı sıra kısa bir süreliğine Hearthstone’a giren tüm oyuncular, bilge ve güçlü Kirin Tor lideri Archmage Vargoth’un bir kopyasına sahip olma fırsatı elde ediyorlar. Dört manalık bu Legendary minion, turn sonunda oyuncunun bir büyüsünü gelişigüzel bir hedef üzerine yeniden cast ediyor. Ayrıca bugünden itibaren oyuncular, kısıtlı bir süre için oyunda olacak görevleri tamamlayarak 5 tanesi Rise of Shadows’a ait olan toplam 12 kart paketi elde etme şansı yakalayabilirler. Son olarak, 9 ila 16 Nisan arasında oyunseverler, 9 Rise of Shadows kart paketi ve 1 Arena biletinden oluşan çok özel Shadow Bundle’ını† satın alabilecekler.
 
 
 
Windows, Mac ve PC’lerin yanı sıra Windows, iOS, Android tabletler ve telefonlardan oynanabilen Rise of Shadows’a ait kart paketlerini, oyun içi Mağazadan tek tek ya da indirimli setler halinde diğer Hearthstone deste paketleriyle aynı fiyata satın alabilirsiniz. Rise of Shadows kart paketleri Arena modunda kazanılabildiği gibi, oyun içi görevleri tamamlayarak ya da istenmeyen kartları disenchant etmek suretiyle gelen Arcane Dust kullanılarak da elde edilebiliyor.
 
basın bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hearthstone: Heroes of Warcraft Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: RTS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 16 Nisan Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 16 Nisan Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 16 Nisan Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 16 Nisan It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 16 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler