Hearthstone'un İlk Ek Paketi Curse of Naxxramas Duyuruldu

11.04.2014 18:06 Samet Konuksal


    Blizzard'ın ana serilerinin dışında geliştirdiği mini oyunu Hearthstone önemli derecede ilgi görmüştü. Durum böyle olunca Blizzard da oyuna yeni şeyler üretme konusunda hızlanmış görünüyor. PAX East etkinliği kapsamında Blizzard, Hearthstone'un ilk ek paketini duyurdu.
 
    Curse of Naxxramas isimli oyunun ilk ek paketi, oyuna PvE odaklı bir macera dizisini ekliyor. Bu eklentiyle birlikte oyuncular, 30 yeni karta erişebilir hâle gelecekler. Curse of Naxxramas'ın 'Adventure' bölümü dalga dalga genişleyecek. İlk dalga bütün oyunculara ücretsiz olarak sunulacak. Geri kalan içerikleri ise ya oyun içi, ya da gerçek parayla satın alabileceksiniz.
 
    Bu arada, Blizzard ekibi duyuruyla birlikte oyunun tablet sürümleri hakkında yeni açıklamalar yaptı. Belirtilenlere göre Hearthstone'un iPad sürümü 1-2 hafta içerisinde global olarak sunulacak. Oyunun Windows Tablet ve Android sürümleri de yolda. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hearthstone: Heroes of Warcraft Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: RTS Çıkış Tarihi: 11 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 20 Dk önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 1 Saat önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 2 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler