Heavy Rain 24 Haziran'da, Beyond: Two Souls 22 Temmuz'da, Detroit Bu Sonbaharda PC'ye Geliyor

16.05.2019 18:30 Gazali Çetinkaya

 
Quantic Dream; Heavy Rain, Beyond: Two Souls ve Detroit: Become Human PC versiyonu tam sürüm ve demo çıkış tarihlerini duyurdu.
 
Tam sürüm çıkış tarihleri:
 
Heavy Rain 24 Haziran 2019
Beyond: Two Souls 22 Temmuz 2019
Detroit: Become Human Sonbahar 2019

Demo çıkış tarihleri:

Heavy Rain 24 Mayıs 2019
Beyond: Two Souls 27 Haziran 2019
Detroit: Become Human Yaz 2019
 
Oyunlar Epic Games Store'dan satışa sunulacak. Ön siparişe açıldı.

Her bir oyunun Epic Games Store üzerindeki tanıtım yazısı ve fiyatı:
 

Heavy Rain 40,00 TL 
 
Bu heyecan dolu psikolojik gerilimde dört farklı karakteri oyna. Bir sonraki adımını dikkatlice seç, çünkü vereceğin her kararın dramatik sonuçları olabilir.
 
Dört günlük gizem ve belirsizlikle birlikte, sadece "Origami Katili" olarak tanınan bir katil için aramalar başladı. Katil bu ismi, suç mahallerine bıraktığı katlanmış kağıtlardan dolayı aldı.
 
Dört karakterden her birinin kendi nedenleri var ve kendi yollarını takip ediyor. Onların eylemlerini yöneterek katilin kurbanlarına bir yenisini eklemesini önlemen gerekiyor. Bu hikayenin nasıl sona ereceği tamamen sana bağlı...
 
Beyond: Two Souls 40,00 TL

Ellen PAGE, Willem DAFOE'nin birinci sınıf Hollywood performansları ile geliştirilen benzersiz bir psikolojik aksiyon gerilim, Beyond: Two Souls ile Jodie Holmes'un ilgi çekici yaşamını oynayacak ve heyecan verici bir yolculuğa çıkacaksın.

Gizemli bir varlıkla bağlantılı olarak olağanüstü güçlerle doğmuş olan Jodie farklıdır.
Yapacakların, Jodie'nin tehlike dolu zorlu görevinde, gerçekten kim olduğunu bulmak için çıktığı yolculuktaki yürek burkan kaybı ile ilgili kaderini belirleyecek.
 
Detroit: Become Human Epic indirimi ile 20,00 TL

Detroit 2038. Teknolojinin geldiği son noktada, insan benzeri androidler her yerdeler. İnsan gibi konuşabiliyor, hareket edebiliyor ve davranabiliyorlar, ancak onlar insanlara hizmet eden makineden fazlası değiller.

Üç farklı android ile oyna ve dünyayı onların penceresinden kaosa (belki de bizim geleceğimiz böyledir) sürüklenmekten kurtar. Vereceğin kararlar, oyunun alacağı şekli ve nasıl dallanıp budaklanacağını belirleyecek.

Ahlaki ikilemlerle karşılaşacak ve kimin yaşayıp kimin öleceğine karar vereceksin. Binlerce tercih ve onlarca olası son ile Detroit'in geleceğini ve insanlığın kaderini nasıl etkileyeceksin?

 
Demo çıkış tarihleri duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 51 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 4 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 5 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 6 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler