Hellblade 2 Yalnızca PC'de 60 FPS Çalışacak

08.04.2024 16:13 Mehmet Tandoğan

 
Çıkışına az bir süre kala Senua's Saga: Hellblade II için yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise açıklanan bilgilere göre oyunun sadece PC platformunda 60 fps ile çalışacağı doğrulanıyor.
 
Hellblade 2 Xbox konsollarında 30 fps sabit bir deneyim sunacak
 
 
 
Unreal Engine 5 destekli yapım içerisinde sinematik bir deneyim bizi bekliyor ve aynı zamanda aksiyon ve macera içeriği de yer alıyor. The Verge ekibinden Tom Warren tarafından yayınlanan yeni bir habere göre Hellblade 2'nin Xbox Series X|S sürümü yalnızca 30 fps'te çalışacak. Bu nedenle oyunu 60 fps'te deneyimlemek ne yazık ki konsol tarafında mümkün olmayacak.
 
Öte yandan Capcom tarafından oyunculara sunulan Dragon's Dogma 2'de de benzer bir durum söz konusu. Geliştirici ekip daha önce oyunun yalnızca PC platformunda DLSS 3 aracılığıyla 60 fps ve daha yüksek değerlerle oynanabileceğini açıkladı. Konsol sürümleri ise 30 fps'e ulaşmakta ilk etapta zorlandı. Özellikle şehirlerde 23-25 FPS bile düştüğü görüldü.
 
Beklenen oyunlar arasında yer alan Senua's Saga: Hellblade II, 21 Mayıs tarihinde Xbox Series X/S ve PC için piyasaya sürülecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Senua’s Saga: Hellblade II Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler