Hellblade: Senua’s Sacrifice Fiziksel Sürümü 4 Aralık'ta Çıkacak

10.10.2018 11:30 Gazali Çetinkaya

 
Ninja Theory, Hellblade: Senua's Sacrifice fiziksel sürümünün 4 Aralık'ta $29.99 / £24.99 fiyattan PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunulacağını duyurdu. PlayStation 4 versiyonu 505 Games tarafından, Xbox One versiyonu Microsoft tarafından dağıtılacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Heavenly Sword ve DmC: Devil May Cry’ın yapımcılarının sunduğu yeni bir macerada Kelt savaşçı Senua olarak Vikinglerin yurduna oğru vahşi bir yolculuğa atılın.
Nörologların ve ruh hastalığı yaşamış kişilerin işbirliği ile tasarlanan Hellblade: Senua’s Sacrifice sizi baş karakter Senua’nın zihninin derinliklerine götürecek. Çöküntüye uğrayan sıkıntılı bir birey olarak kaybedilmiş bir aşkın kayıp ruhunu aramak için İskandinav dünyasının derinliklerine doğru çıktığı yolculukta ona rehberlik edin.
 
Viking mitolojisinin son derece detaylı bir şekilde canlandırıldığı kişisel ve duygu yüklü bir yolculuğa çıkacağınız Hellblade: Senua's Sacrifice’da çatışmayı, yaşanan travmanın uzun süreli etkilerini, hem içeride hem dışarıda yaşayacağınız mücadeleleri deneyim edeceksiniz. 

 
PlayStation 4 versiyonu fiziksel sürümü için paylaşılan fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hellblade: Senua’s Sacrifice Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ağustos 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler