Henry Cavill, Yeniden Superman Olmak İçin Warner Bros. ile Görüşüyor

28.05.2020 14:30 Özgür Eroğlu

 
Bildiğiniz gibi aynı Marvel gibi DC de bir sinema evreni yarattı. Ancak bu evrenin sorunları bir türlü çözülemedi ve ortalamanın üstünde filmler yapmayı başaramadılar. Bu kadar olumsuz olayın arasında belki de tek olumlu şey Henry Cavill'ın Superman için oldukça uygun bir oyuncu olmasıydı. Ancak geçtiğimiz süreçte Henry Cavill'ın Superman'i de iptal edilmişti.
 
Şimdi ise Henry Cavill'ın Superman kostümünü tekrar giymek için Warner Bros. ile görüşmelere başladığı açıklandı. Ancak bir diğer açıklamaya göre kendine ait bir film için değil. Yani Man of Steel filminin devam filmi için görüşme yapılmıyor. Başka bir filmde Superman rolünü oynaması için görüşme yapılıyor.
 
DC'nin oldukça karışık olan sinema evreni bu haberle biraz daha karıştı. İlerleyen süreçte umuyoruz net bir açıklama yapılır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DC'nin Film ve Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: DC Dağıtıcısı: DC Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler