Here They Lie, 13 Ekim'de Çıkış Yapacak

29.09.2016 03:22 Gazali Çetinkaya

 
 
   Sony Interactive Entertainment, E3 2016'da duyurduğu Here They Lie adlı birinci kişi bakış açısından oynanan korku oyununun çıkış videosunu paylaştı. Here They Lie, PS4 için 13 Ekim tarihinde dijital olarak çıkış yapacak. PlayStation VR desteği bulunacak oyun PlayStation VR'ın çıkış oyunlarından birisi olacak. Ayrıca oyunun kutulu sürümü 2 Kasım tarihinde Avrupa bölgesi için çıkış yapacak. Paylaşılan çıkış videosuna yukarıdan ulaşabilirsiniz. İyi seyirler.
 
   Here They Lie
 
Cehenneme doğru bakın
Akıllara durgunluk veriyor
 
Zihniniz karanlık, rahatsız bir psikolojik korku türüne hazır mı? PlayStation VR kaskını takın ve kendinizi tuhaf ve kötücül yaratıklar tarafından istilaya uğramış korkunç bir sürreal dünyaya ışınlayın.
 
Akla hayale gelmeyen korkular zihninize dadanmak ve sizi etkilemek için her köşe başında, gözlerden uzakta sizi bekliyor. Zihninizin sınırlarını zorlayacak ve varlığınızı sorgulayacak cesarete sahip misiniz? 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler