Hevesli Mod Yapımcıları Orijinal FarCry'ı CryEngine5 İle Yeniden Yapıyor

28.07.2019 15:41 Nursema Emre

 
Oyun dünyasında yaklaşık 4-5 yıldır ciddi bir 'remake' ve 'remastered' oyun furyası almış başını gitmiş durumda. Buna karşın kimi zaman maddi kaygılarla, kimi zaman da çeşitli lisans anlaşmazlıkları gereği yeniden ele alınması mükemmel olabilecek yapımlar bu nimetten mahrum kalıyorlar.
 
CryTek'i dünyaya tanıtan ve ülkemizde de büyük bir gurur kaynağı olan FarCry da bu yapımlardan biri. Oyunun haklarını elinde bulunduran Ubisoft'un oyunu adeta seriye bağlaması sonrasında ilk oyuna dair herhangi bir çalışma yapmaması sonrası (FarCry Classic'i bir kenara bırakıyoruz) kolları sıvayan mod yapımcıları, seriyi başlatan oyunu CryEngine 5 ile yeniden yapıyorlar.
 
Üstelik aşağıdaki videodan izleyebileceğiniz üzere tek geliştirilen de grafikler değil. Crysis'te görmeye alıştığımız silah ve teçhizat panelleri de oyunda yerini almış durumda.
 
Siz de henüz gelişme aşamasındaki yapıma ait videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Far Cry Classic Platformlar: XBOX 360 PS3 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 11 Şubat 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler