Hidden Through Time 12 Mart'ta PS4, Xbox One, Switch, PC ve Mobil için Çıkacak

27.02.2020 15:59 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Crazy Monkey Studios, bulmaca oyunu Hidden Through Time için çıkış tarihi verdi ve oynanış fragmanı yayınladı.

12 Mart'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC, iOS ve Android için çıkacak.

Türkçe arayüz desteğine sahip olacak.

Oyun hakkında:
 

Hidden Through Time, dünyamızın muhteşem tarihine saçılan nesnelerin olduğu sevimli bir gizli nesne bulma oyunudur. Elle çizilmiş rengarenk seviyeleri keşfederken tüm sırları ortaya çıkarmak için şifreli ipuçlarını kullan.
 
Sıradaki sahneye geçmek için yeterince nesne bul ve dört büyük çağ boyunca ilerle.
Bu kadarı yetmez mi diyorsun? Ya da yaratıcılığını ortaya koymak mı istiyorsun? Kendine ait seviyeler yaratmanı ve bu seviyeleri bulutumuzda paylaşmanı sağlayan düzenleyicimiz herkesin kullanımına açıktır! Aynı zamanda dünyanın her yerinden yaratıcılar tarafından hazırlanan seviyeleri keşfedebilir, oynayabilir ve oylayabilirsin!
 
Hidden Through Time'daki mükemmel macerasında Clicky'ye katıl!

Oynanış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hidden Through Time Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Crazy Monkey Studios Dağıtıcısı: Crazy Monkey Studios Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 11 Dk önce Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 42 Dk önce It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 2 Saat önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 3 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler