Hideo Kojima Death Stranding Hakkında Konuştu

26.04.2019 11:00 Gazali Çetinkaya

 
Bugün New York'ta düzenlenen Tribeca Film Festival 2019 etkinliğinde Hideo Kojima yeni oyunu Death Stranding hakkında konuştu.

Dikkate değer bazı bilgiler:
 

- Kojima, Death Stranding açık dünya aksiyon olduğunu yineledi ve türe yeni bir şey getireceğini vurguladı.
- Kojima interneti bir metafor olarak kullandı ve bağın Death Stranding'te önemli bir tema olacağını söyledi. Oyuncu yalnız olacak fakat bağlanmaya çalışacaklar.
- Hem oynanış hem de hikaye kısmında bağ kilit nokta olacak. Herkes birbirine bağlanacak. Kojima bu konuda oldukça hevesli görünüyor.
- Kojima bir açık dünyada oyununda hikaye anlatmanın zor olduğunu söyledi. Çünkü oyuncu ve hareket özgürlüğü ile senaryo arasında iyi bir denge kurulması gerekiyor. Hikaye hakkında daha fazla bilgi edinmek için belli bir yöne gitmelisiniz fakat Kojima oyuncuların bu yolu seçtiğini düşünmelerini istiyor.
- Kojima, Hollywood oyuncularıyla çalışmaktan bahsetti. Bilgisayar Grafiği ile istediğinin yüzde yüzünü yaratabiliyor olsa da, bu onu kafasındakiyle sınırlandırıyor. Öte yandan gerçek aktörler onu daha fazla derinlikle şaşırtabilirler. Kojima hareket yakalama teknolojisinden önceki günlere geri dönemeyeceğini belirtti.
- Ana karakter Sam'i oynayan Norman Reedus, oyuncuların oyunu oynarken ağlayacaklarını söyledi.
- Kojima ölene kadar oyunlar yapmak istediğini söyledi.
- Kojima birkaç ay içinde belki oyunu görebileceğimizi söyledi. 

 
Death Stranding PlayStation 4 için duyuruldu. Çıkış tarihi açıklanmadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Death Stranding Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Kojima Productions Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Kasım 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dragon’s Dogma 2 İçin İlk Güncelleme Yayınlandı 18 Dk önce Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 1 Saat önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 2 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 3 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler