Hikaye Odaklı Bulmaca Oyunu The Forest Quartet'in Çıkış Tarihi Açıklandı

02.12.2022 12:28 Mehmet Tandoğan

 
 
Bir süredir geliştirilme aşamasında olan hikaye odaklı bulmaca oyunu The Forest Quartet'in çıkış tarihi belli oldu. Yayıncı Bedtime Digital Games ve geliştirici Mads & Friends ekibi tarafından oyunculara sunulacak olan bu yapım 8 Aralık'ta PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
The Forest Quartet kişisel ve aile yapımı bir proje olarak karşımıza çıkacak 
 
 
 
Unutulmaya yüz tutmuş bir assolistin hikâyesini konu alan The Forest Quartet, kişisel ve aile yapımı bir proje olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda assolistin ruhuyla oynayacak ve büyük bir maceraya atılacağız. Oyunda duygu yüklü anlar, bulmaca öğeleri ve daha fazlası yer alacak. 
 
Aile projesi olarak karşımıza çıkan bu yapımın orijinal Jazz parçaları Mads'ın babası tarafından bestelendi. Oyunda yer alan Nina karakteri geliştiricinin kız kardeşi tarafından seslendirildi. Oyun müziklerini ise Danimarka'nın Kopenhag şehrinde bulunan The Danish Radio Big Band'dan seçilmiş bir grup müzisyen çaldı.
 
Çıkış tarihi fragmanı
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 12 Dk önce Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler