Hikaye Odaklı Korku Oyunu A Quiet Place Duyuruldu

26.10.2021 17:20 Mehmet Tandoğan

 
 
Sabre Interactive ve iLLOGIKA, Paramount Pictures film serisine dayanan tek oyunculu, hikaye odaklı bir korku macera oyunu olan A Quiet Place'in geliştirildiğini duyurdu. Oyun, 2022'de çıkış yapacak.
 
Sabre Interactive oyunu şu şekilde tanıtıyor: 
 
Bu oyun, A Quiet Place film serisine dayanıyor. Gerilim dolu atmosferi, duygu ve dramayı orijinal bir hikaye ve oynanış ile harmanlıyor. Oyun, Montreal merkezli stüdyo iLLOGIKA tarafından geliştiriliyor. 
 
iLLOGIKA yaratıcı yönetmeni Herve Sliwa bir basın açıklamasında şöyle dedi:
 
“A Quiet Place video oyunu, hayranlara daha önce hiç hissetmedikleri düzeyde bir gerilim-korku deneyimi yaşatacak. Bu süreçte EP1T0ME ile beraber çalışıyoruz. Ek olarak oyun, World War Z ve yakında çıkacak olan Evil Dead: The Game'in arkasındaki firma Saber Interactive tarafından yayınlanacak.
 
Daha fazla bilgi ilerleyen süreçte açıklanacak.
 
Web sitesine ulaşmak için buraya tıklayın.

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 1 Dk önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 19 Dk önce Çok Oyunculu Baladins, PC için 15 Mayıs'ta Çıkıyor 37 Dk önce Aksiyon Oyunu Dunjungle, PC için Duyuruldu 1 Saat önce Dragon’s Dogma 2 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler