Hikaye Odaklı The Last Sky, Bu Ay Steam'de Yayınlanacak

08.02.2020 00:14 Özgür Eroğlu

 
 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Little Guy Games'in yaptığı hikaye odaklı, zihinsel sağlık konusu üzerinde duran bulmaca oyunu The Last Sky. bu ay Steam üzerinden erişime açılacak.
 
Tam bir tarih belli değil ancak ayın son günlerinde yayınlanacağını söyleyebiliriz. Oyunun tanıtım yazısını ve daha öncesinde çıkmış olan fragmanını aşağıda bulabilirsiniz. Buraya tıklayarak da Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı: 
 
"Gökyüzünde vuruldun, birçok tehlikeli görevi atlattın ve bunu sadece savaş rüzgarlarının, beyninde yarattığı depremi hissetmek için yaptın. Bu depremde nasıl hayatta kalacağını sana öğreteceğim. Benimle gel."
 
The Last Sky; Jake ve onun travma sonrası stres bozukluğu ile savaşını konu alan, 3D bulmacalar ile 2D platformu bir araya getiren hikaye odaklı bir oyun. Gizemli bir şaman, Jake bu hikayesinde yardımcı olmaya çalışır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last Sky Platformlar: PC Geliştirici: Little Guy Games Dağıtıcısı: Little Guy Games Tür: 2D hikaye anlatımı odaklı oyun Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 2 Saat önce Ghostwire: Tokyo'dan Denuvo Koruması Kaldırıldı 3 Saat önce Sea of Thieves PS5'e Çıkmadan Önce 40 Milyon Oyuncuya Ullaştı 3 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunları Sızdırıldı! 4 Saat önce Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler