Hitman 2 New York Banka DLC'si Yarın Çıkıyor

24.06.2019 21:53 Gazali Çetinkaya

 
Hitman 2'nin ilk Expansion Pass mekanı New York 25 Haziran'da tüm Expansion Pass ve Expansion Pack 1 sahipleri için çıkacak ve yayıncı Warner Bros. Interactive Entertainment ile geliştirici IO Interactive çıkış fragmanını yayınladı.
 
İçerik hakkında:
 

Ajan 47'yi Milton-Fitzpatrick yatırım bankasının New York şubesine götüren yeni bir bölge konumudur. Yeni kılıklara girin, görevi tamamlamak için yeni ögeleri kullanın ve tüm konumlarda kullanılabileceğiniz yeni kilit açmalar kazanın.
 
Ajan 47'nin bankadaki görevi, bankadaki denetimin en yoğun döneminde, yağmurlu bir New York gününde geçiyor. Görevlerini tamamlamak için parayı takip etmesi ve bankanın yöneticisini ortadan kaldırması gerekiyor.
 
Expansion Pack 1 ve Expansion Pack 2'yi içeren Expansion Pass PlayStation Store'da 189,00 TL, Xbox Store'da 212,50 TL ve Steam'de 67,00 TL. Expansion Pass içeriklerine erişebilmek için ana oyun gereklidir.

Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler