Hitman 2'deki Tüm Lokasyonlar Doğrulandı

23.10.2018 20:28 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Warner Bros. Interactive ve geliştirici IO Interactive, Hitman 2 için ‘Üntouchable / Dokunulmaz’ başlıklı bir fragman yayınladı ve bu fragmanda oyunun çıkışında bulunacak lokasyonlar kesinleşiyor.
 
Daha önce açıklandığı üzere Miami ve Kolombiya Hitman 2'de Ajan 47'nin ziyaret edeceği yerlerden bazıları. Bugünkü fragman ile birlikte bu yerlere Yeni Zelanda Hawke Limano Bölgesi, Hindistan Mumbai, ABD Eyaleti Vermont, ve gizemli Isle of Sgail ekleniyor.
 
Ayrıca oyunun çıkışından sonra iki adet ücretli genişleme paketi yayınlanacak bu genişleme paketleri oyuna yeni lokasyonlar, görevler, Sniper haritaları, kıyafetler ve silahlar ekleyecek.

Hitman 2, 13 Kasım'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler