Hitman 3 PC Oyuncuları Artık İlk İki Oyununun Seviyelerini Üçüncü Oyuna Aktarabilir

19.02.2021 04:07 Gazali Çetinkaya

 
Daha önce Steam'den satın almış olduğunuz Hitman 1 ve 2'nin tüm seviyelerini artık ücretsiz bir şekilde Hitman 3'ün içerisine aktarabilir ve oradan oynayabilirsiniz.

Hitman 3'ün Epic Games Store'a özel olması ve Hitman 2'nin Epic Games Store'da bulunmaması sebebiyle Steam'den seviyelerin aktarmanın mümkün olmayacağı ve oyuncuların tekrar ödeme yapması gerekeceği söylenmişti ancak çok tepki gelince IO Interactive buna bir çözüm getireceğini söyledi ve oyunun çıkışından bir ay sonra bu çözüm geldi. Konsollarda oyunun çıkışından bu yana mevcut.
 
Aktarma işlemi için buradaki siteye gidebilirsiniz. İçeriği Access Pass DLC olarak alacaksınız ve Hitman 3'ü yeniden başlatarak ilgili içeriğe erişebilirsiniz.
 
Hitman 1 ve 2'nin seviyelerini neden Hitman 3'e aktarıp oynamak isteyesiniz? Hitman 3 ile oyun motoru screenspace reflection özelliğiyle güncellendi ve bu sayede ilk iki oyunu Hitman 3'te oynamak yansımaları iyileştiriyor. Aynı verilerin kaldırılması ve yeni bir doku sıkıştırma metodu sayesinde oyunların boyutları da büyük oranda küçülüyor ve üç oyun toplamda 100GB yer kaplıyor. Ayrıca IO Interactive'in ilk iki oyunun seviyelerine yeni görevler getirme planı bulunuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: IO Interactive Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Dk önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 1 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 1 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 2 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler