Hitman 3, Sapienza Haritası 4 Temmuz'a Kadar Ücretsiz

27.06.2021 11:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Klasik Hitman haritası Sapienza, Hitman 3'ün tüm üyeleri için ücretsiz bir şekilde sunuluyor. Haritayı hiçbir ek ücret ödemeden oynayabileceksiniz. Oynamanız için Hitman 3'e sahip olmanıza gerek yok. Oyuncular küçük bir oyun deneyimi yaşamak için Hitman 3 Ücretsiz Başlangıç ??Paketi'nde haritayı oynayabilir.
 
Bu teklif, oyuna sahip olan ancak Hitman 2016 içeriğine sahip olmayan oyuncular için de geçerlidir. Haritayı 4 Temmuz'a kadar oynayabilirsiniz.
 
HITMAN 3 - Ücretsiz Başlangıç Paketi

Ajan 47 olarak Suikast Dünyası üçlemesinin başlangıcını ÜCRETSİZ deneyimle. ICA Ajanı olma yolculuğuna bir çaylak olarak başlayıp eğitim tesisinde yöneticinle tanış. Artık harekete geçmeye hazırsın.

Eğitimi zaten tamamladın mı? HITMAN 3 Ücretsiz Başlangıç Paketi'ni kullanarak HITMAN 2'de erişebildiğin tüm konumları aktarıp, HITMAN 3'ün güncellenen ışık efektleri, animasyonlarının yanı sıra Ajan 47'nin yeni kamera eşyası gibi yeni özellikler ve geliştirmelerle oyna.

Bazı içeriklere erişebilmek için ücretsiz bir IOI Hesabı ile kaydolman ve IO Interactive'den gelecek güncellemeleri alman gerekir.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman III Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: IO Interactive Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 7 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 8 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 9 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler