Hitman 3'ün Geliştirildiği Resmen Doğrulandı

29.07.2019 18:39 Gazali Çetinkaya

 
Hitman serisinin yeni oyunu geliştirilmeye başlanmış bile.

Noclip adlı YouTube kanalı bugün "Hitman'in Düşüşü ve Yükselişi" adlı bir belgesel yayınladı ve belgeselde IO Interactive CEO'su Hakan Abrak Hitman 3'ün geliştirilme aşamasında olduğunu resmi olarak doğruladı.

Ayrıca Hitman 3'ü 2016'daki Hitman oyunu gibi bölümler halinde çıkarmayı düşündükleri belirildi. Bunun dışında herhangi bir bilgi açıklanmadı.

IO Interactive halen Hitman 2'yi içerik anlamında desteklemeye devam ediyor ve Hitman 3 dışında yeni bir IP üzerinde de çalışıyor. Her ne kadar 2019'un başlarında yeni bir stüdyo açarak iş gücünü genişletseler de Hitman 3'ü çok yakın bir zamanda görmeyi beklememek lazım.

"Hitman'in Düşüşü ve Yükselişi" belgesini aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler