Hitman: Absolution Xbox One Geriye Uyumluluk Sistemine Eklendi

15.02.2017 07:39 Gazali Çetinkaya

 
   Xbox 360 için çıkmış oyunları Xbox One üzerinde oynatan geriye uyumluluk sisteminin kütüphanesi her geçen gün büyümeye devam ediyor. IO Interactive ve Square Enix'in 2012 yılında çıkardığı Hitman: Absolution da sisteme eklendi. 
 
   Eğer oyunun Xbox 360 sürümüne sahipseniz otomatik olarak Xbox One kütüphanenizde belirmiş olması gerekiyor. Eğer sahip değilseniz Xbox.com üzerinden satın alabilirsiniz. 7,01 GB boyuta sahip oyun 64 TL ile satışta. 
 
   Bir diğer geriye uyumluluk haberi ise; Xbox patronu Phil Spencer Call Of Duty: Black Ops 2'nin bu hafta sisteme ekleneceği söylentilerine "Doğru değil" şeklinde cevap verdi. 
 
   Xbox One'da geriye uyumlu olan oyunların tümüne buradaki listeden ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman: Absolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 7 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler