Hitman Sezon 2 Söylentiye Göre Halen Geliştiriliyor

15.05.2017 20:52 Gazali Çetinkaya

 
   Japon video oyun dağıtıcısı ve geliştiricisi Square Enix ile Danimarka merkezli geliştirici stüdyo IO Interactive'in yollarını ayırmasına rağmen Hitman'in ikinci sezonu yine de gelecek gibi görünüyor.
 
   Websitesi GameStar (PCGamesN aracılığıyla) Hitman'in haklarının Square Enix'te değil IO Interactive ekibinde kaldığını bildirdi. Ayrıca güvenilir çevrelerden alınan bilgiye göre Hitman'in ikinci sezonu kesinlikle yolda ve geliştirme sürecinin yarısı tamamlandı.
 
   Bu haber henüz resmi olarak doğrulanmadı ancak GameStar IO Interactive'in bu hafta içerisinde resmi bir açıklama yapacağını söylüyor.
 
   Hitman Sezon 1 şu anda PS4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman (2016) Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 2 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 2 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 3 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler