Hitman'den Yeni Tanıtım Filmi: "Kimi Öldüreceğini Sen Seç"

28.03.2016 12:50 Tunahan Safdır

 

     IO Interactive tarafından geliştirilen ve bölüm bölüm piyasaya çıkmakta olan Hitman'in önümüzdeki yaz aylarında çıkacak olan bölümlerine dair reklam çalışmaları hız kazanmışa benziyor.
 
     Gary Busey ve Gary Cole isimli iki karakterin yer aldığı ve neden bu noktaya geldiklerine dair bilgiler paylaştıkları videonun bir de sorusu var; Hangisini öldüreceksin? Gary Busey mi? Yoksa Gary Cole mu? Choose Your Hit isimli site üzerinden paylaşılan bilgiler ışığında karakterlerin neden kendilerinin daha iyi ve diğerinin daha kötü olduğuna dair anlatımlar yaptığı videolarda yakında gelecek.
 
     Oyunun bölüm bölüm çıkıyor oluşunun artı yönü olarak ilerleme noktasında oyunun sunduğu çeşitliliği görme açısından aynı görevi pek çok farklı yoldan bitirmeye olanak tanıması olarak gösterebiliriz. Anlaşılan ileri ki bölümlerde de farklı seçimler yapmamız durumunda ne gibi sonuçlar göreceğimizi anlamak adına oyundaki her görevi, her seçimi tüm yönleriyle görmeye ve oynamaya devam edeceğiz.
 
     Yayınlanan videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman (2016) Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 7 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler