Hitman'in Geliştiricisi Oyunun 3 Sezon Olmasını Planlıyor

08.08.2016 12:32 Gazali Çetinkaya

 
   IO Interactive tarafından geliştirilen ve Square Enix'in yayıncılığını yaptığı Hitman bildiğiniz üzere bu yeni oyunuyla takipçilerin karşısına bölüm bölüm çıkmayı tercih etti. Şu an için 3 bölümü çıkan Hitman'in 4. bölümü de geçtiğimiz günlerde tanıtıldı ve o da önümüzdeki hafta çıkmış olacak.
 
   Bir kullanıcının da twitter üzerinde sorduğu Hitman'in ikinci sezonu için herhangi bir planınız var mı veya bittikten sonra daha fazla bölüm gelecek mi sorusuna geliştirici ekip, planlarının 3 sezon yapmak olduğunu ancak 2. sezonun henüz onaylanmadığı şeklinde bir cevap verdi. 
 
 
   Başka bir kullanıcının eski seviyeleri remake yapma gibi bir planınız var mı sorusuna ise her zaman bir ihtimali var ancak şu an için oyunculara yeni ve heyecan verici içerikler yaratmaya odaklandık cevabını verdi. 
 
   Hitman'in 4. bölümü 16 Ağustos tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak ve bu bölümle birlikte Bangkok, Thailand'a gezintiye çıkacağız. Lüks bir otelde bulunacağımız bu bölümdeki amacımız ise Jordan Cross adındaki bir rock star'ı ve onun zengin aile avukatı Ken Morgan'ı indirmek olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman (2016) Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 4 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 4 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 5 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 6 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler