Hitman'in Koleksiyonluk Sürümünde Bulunacakları Oyuncular Seçiyor

20.06.2015 03:42 Hakan Bozdemir

 
     Square Enix hayranlarına verdiği önemi tekrardan gösterebilmek adına Hitman'in koleksiyonluk sürümünde bulunanları seçme hakkı tanıdı. Böylelikle bir anket üzerinden oyuncular Hitman'in koleksiyonluk sürümünde bulunacak olan eşyaları seçebiliyorlar.
 
     Daha sonra ise anket sona erdiğinde en çok oy almış olan 3 hediye koleksiyonluk sürümün içerisinde yer alacak. 1 haftalık bir sürece sahip olan oylamaya buraya tıklayarak katılabilirsiniz.
 
     Koleksiyonluk sürüm içerisinde yer alması beklenen eşyalar arasında çanta replikası, Agent 47 figürleri ve Agent 47'nin kravatı yer alıyor. Dahasına linkten ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman (2016) Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 11 Mart 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 4 Saat önce Saints Row'un 1.7 Milyon Sattığı Açıklandı! 4 Saat önce Back 4 Blood Oyunundan Denuvo Koruması Kaldırıldı 5 Saat önce F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 6 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler