Hogwarts Legacy 2 Geliştirilme Aşamasında: İşte İlk Detaylar

04.09.2023 17:03 Mehmet Tandoğan

 
 
Oyuncular tarafından sevilen ve Harry Potter evreninde geçen açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Hogwarts Legacy için yeni bir sızıntı ortaya çıktı. Ortaya çıkan sızıntıya göre devam oyunu şu anda geliştirilme aşamasında. Sızıntı, film sektörüyle ilgili içerikleri sızdıran film uzmanı "MyTimeToShineHello" adlı kullanıcı tarafından sunuldu.
 
Twitter gönderisinde ortaya çıktı
 
 
 
MyTimeToShineHello yayınladığı gönderide çok fazla detay açıklamamış olsa da geçmişte Warner Bros ile alakalı birçok içeriği doğru bir şekilde sızdırmış durumda. Yine gönderi içerisinde "kaynaklar Hogwarts Legacy 2 üzerinde çalışıldığını doğruladı" ifadeleri yer alıyor. 
 
Öte yandan Hogwarts Legacy büyük oranda başarı elde etmiş bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Oyunun bu başarısı ve popülerliği göz önüne alındığında yeni bir devam oyunu elbette beklenebilir. Hogwarts Legacy, 1,3 milyar dolar gelir elde ederek yılın en çok satan oyunlar arasında yer alıyor.
 
Peki siz bir devam oyunu istiyor musunuz? 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hogwarts Legacy Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Avalanche Software Dağıtıcısı: Warner Bros. Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler