"Homefront: The Revolution'dan Bazı Büyük Dersler Çıkardık"

24.11.2016 07:57 Gazali Çetinkaya

   Bu yılın en başarısız oyunlarından birisi olan Homefront: The Revolution gerek oyunun kalitesi gerekse de teknik açıdan sergilediği kötü performans nedeniyle epey bir olumsuz eleştiri ile birlikte oldukça düşük inceleme notları almıştı.
 
   Oyunun dağıtıcılığını üstlenen Deep Silver, MCV ile yaptığı bir röportajda Homefront: The Revolution'ın başarısız olmasına değindi ve Deep Silver Global Marka ve Pazarlama Müdürü Paul Nicholls açıklamasında oyundan bazı büyük dersler çıkardıklarını ve oyunu da piyasaya erken sunduklarını kabul etti.
 
   Paul Nicholls açıklamasında şu sözleri söyledi:
 
"Homefront'tan bazı büyük dersler çıkardık... Şu an piyasaya baktığımızda kalitenin en önemli konumda olduğunu görebilirsiniz ve büyük IP'ler bile istenileni vermekte zorlanabiliyor. İleride neler yapacağımıza dair bir sürü ders çıkardık. Sadece ürünün kalitesi adına değil, oyunu ne zaman çıkaracağımız adına da."
 
   Paul Nicholls ek olarak Homefront: The Revolution'ı geliştiren stüdyo Dambuster'ın oyunun çıkışından sonra güncelleme ile yama konusunda "harika bir iş" yaptığını ve bu konuda oldukça olumlu geri dönüşler aldıklarını belirtti. Son olarak ise Paul Nicholls muhtemelen aldığımız en büyük dersin "zamanlama" olduğunu belirtti.
 
   Homefront: The Revolution, 20 Mayıs 2016 tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapmıştı ve şu anda da belirtilen bu platformlar üzerinde erişilebilir durumda.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Homefront: The Revolution Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Deep Silver Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 20 Mayıs 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler