Homeworld: Desers of Kharak'ın Hikayesine Göz Atın

11.01.2016 17:24 Ömür Gencer

 
      RTS oyuncularının merakla beklediği Homeworld: Deserts of Kharak çıkışına yaklaştıkça oyuna ait yeni videolar gelmeye devam ediyor. Geliştirici ekip yayınladığı yeni videoyla oyunun hikayesi hakkında ipuçları veriyor. 
 
       Yapımda, çöküşün eşiğinde olan Kharak gezegenini göreceğiz. Bu gezegen adım adım dev bir çöl halini almaya devam ederken aynı zamanda savaşlarla boğuşmakta. Biz de ölümün eşiğinde olan gezegeni kurtarmak için bir umut ışığı olan maddenin peşine düşüyoruz.
 
        Homeworld: Deserts of Kharak, serinin öndeki oyunlarının aksine yer savaşlarına odaklanacak. Oyunda her ne kadar uçan uzay gemileri olsa da savaşlar hep yerde meydana gelecek.
 
      Son olarak oyunu 75 TL'ye ön sipariş ettiğinizde Steam'de 55 TL'ye satılan Homeworld Remastered Collection'a ücretsiz sahip olabileceğinizi belirtelim. Yapımın Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Homeworld: Deserts of Kharak Platformlar: PC Geliştirici: Blackbird Interactive Dağıtıcısı: Blackbird Interactive Tür: RTS Çıkış Tarihi: 20 Ocak 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler