Horizon Chase Turbo Switch için 28 Kasım'da Çıkacak

02.11.2018 20:14 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Aquiris Game Studio, Horizon Chase Turbo Switch versiyonunun 28 Kasım'da çıkış yapacağını duyurdu.
 
Retro yarış oyunu Mayıs'ta PlayStation 4 ve PC için çıkmıştı. Xbox One versiyonunun da bu yıl içinde çıkması planlanıyor.
 
Oyunun tanıtım yazısı:


Horizon Chase Turbo, 80 ve 90’ların Out Run, Lotus Turbo Challenge, Top Gear (SNES), Rush gibi beğenilen oyunlarından ilham alan bir yarış oyunudur. Horizon Chase Turbo’daki her kavis ve her tur klasik arcade oynanışını yeniden canlandırır ve sınırsız eğlence hız limiti sunar. Tam gaz ver ve tadını çıkar!
 
Horizon Chase Turbo’da tüm oyun modlarında Çok Oyunculu Bölünmüş Ekran desteği bulunur, böylece tüm gece en iyi arkadaşlarınla koltukla oturup oyun oynama nostaljisini yaşarsın. Zor olan kısım kimin en iyi arkadaşın olduğunu bilmek, çünkü onu da yenmen gerekiyor.
 
Horizon Chase Turbo 16-bit neslinin grafik bağlamını geri getiriyor ve modernliğinden ödün vermeden geçmişten ilham alan bir stil yaratıyor. Bariz poligon ve ikincil renk estetiği oyunun görsel güzelliğini vurguluyor, özel ve uyumlu bir atmosfer yaratıyor. Tamamıyla modern bir gövdede oyunun retro ruhunu hissedeceksin.
 
Horizon Chase Turbo, tüm dünyanın çevresinde bir yarıştır. Her yeni kupayla, aracını olağanüstü yerlerde süreceksin, güneşin batışını seyredecek, yağmur, kar, volkanik kül ve hatta şiddetli kum fırtınalarıyla yüzleşeceksin. İster gündüz ister gece olsun, her pist tüm dünyadan güzel posta kartlık yerlerde bulunur.
 
Horizon Chase Turbo Lotus Turbo Challenge, Top Gear (SNES) ve Rush klasik arcade yarış oyunlarının müziklerinin arkasındaki müzisyen Barry Leitch’i sunar. Oyunu oynadıkça, her ufkun grafiksel zevkini tamamlayan etkileyici ezgilerinden büyüleneceksin. 

 
Switch versiyonu çıkış tarihi fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Chase Turbo Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Aquiris Game Studio Dağıtıcısı: Aquiris Game Studio Tür: Yarış Çıkış Tarihi: 28 Kasım 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 34 Dk önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 1 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 1 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 2 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler