Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı

23.04.2024 22:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için yeni bir güncelleme yayınlandı. Açıklanan detaylara göre yeni yama 300 MB boyutunda karşımıza çıkıyor ve Intel XeSS desteğini son sürüme yükseltiyor.
 
Horizon Forbidden West'e yeni seçenekler eklendi
 
 
 
Yeni güncelleme XeSS desteğini 1.3 sürümüne çıkarıyor. Bunun yanı sıra görüntü kalitesindeki iyileştirmeleri oyunculara sunuyor ve daha fazla kalite seçeneği ile beraber de kullanıcılara rahatlık sunuyor. Ek olarak Intel XeSS Native AA adında yeni bir kenar yumuşatma modu seçeneği ekleniyor. Bu seçeneği aktif hale getirirseniz kenar yumuşatma kaliteniz daha da artmış oluyor.
 
Belirtildiği üzere XeSS 1.3, önceki XeSS desteğine göre daha düşük bir dahili çözünürlük kullanıyor. Bunun dışında yeni güncelleme Horizon: Forbidden West içerisinde yer alan toz detaylarını daha gerçekçi bir hale getiriyor ve aynı zamanda ayarlar menüsüne metin boyutunu değiştirmek için yeni bir seçenek ekliyor. Ayrıca oyunda bulunan dokuların daha düzgün görüntülenmesi de yeni yama ile beraber sağlanıyor.
 
Tüm yama notlarına göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Forbidden West Platformlar: Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler