Horizon Forbidden West ve Marvel's Spider-Man: Miles Morales Baştan Aşağı PS5 için Oluşturulmuş

21.09.2020 08:12 Gazali Çetinkaya

 
 
PlayStation 5 için duyurulan birinci parti oyunlar Horizon Forbidden West, Marvel's Spider-Man: Miles Morales ve Sackboy: A Big Adventure PlayStation 4'e de geliyor.

Bu oyunların PlayStation 4'e gelmesiyle PlayStation 5 versiyonlarının tam bir yeni nesil deneyim yaşatamayacağı yönündeki endişelere yanıt olarak, Sony Interactive Entertainment başkan ve CEO'su Jim Ryan, oyunların en başından beri PlayStation 5 için oluşturulduğunu belirtti.

"Bu oyunların PlayStation 4'e de gelmesinden kimse hayal kırıklığına uğramamalı. Bu oyunların PlayStation 5 versiyonları, PlayStation 5'in özelliklerinden yararlanacak şekilde baştan aşağı oluşturuldu ve ayrıca PlayStation 4 kullanıcıları PlayStation 5'e geçtiklerinde oyunları ücretsiz yükselme seçeneğine sahip olacaklar. Olay, insanlara seçim şansı sunabilmek. Bu durumdan gerçekten çok memnunum."

Marvel's Spider-Man: Miles Morales ve Sackboy: A Big Adventure 12 ve 19 Kasım'da PlayStation 5 ve PlayStation 4 için çıkacak. Horizon Forbidden West ise 2021'de.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 5 Platformlar: Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 7 Dk önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler