Horizon: Zero Dawn 3.4 Milyon Kopya Sattı

05.06.2017 17:07 Gazali Çetinkaya

 
 
   Sony Interactive Entertainment, Guerrilla Games'in geliştirmiş olduğu açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Horizon: Zero Dawn'ın güncellenmiş satış miktarını paylaştı. Yapılan açıklamaya göre de 28 Şubat tarihinde oyunculara sunulan Horizon: Zero Dawn çıkışından bu yana 3.4 milyon adet kopya sattı.
 
   Mart ayında yapılan bir açıklamada oyunun ilk iki haftasında 2.6 milyon adet sattığı, bugüne kadar PlayStation 4'te en iyi satan birinci parti yeni IP olduğu ve ayrıca Guerrilla Games'in en iyi çıkış yapan oyunu olduğu açıklanmıştı.
 
   Horizon: Zero Dawn şu anda PS4 üzerinde ulaşılabilir durumda. 
 
   Guerrilla Games genel müdürü Hermen Hulst Horizon: Zero Dawn için hikaye genişlemesi üzerinde çalıştıklarını doğrulamıştı. İçerik hakkında henüz bir bilgi yok ancak muhtemelen Sony'nin E3 konferansında paylaşılacaktır.
 
   Sony Interactive Entertainment E3 2017 basın konferansı 13 Haziran 2017 TSİ 04:00.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Zero Dawn Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler