Horizon Zero Dawn Geliştiricisi Yeni Bir Binaya Taşınıyor ve Ekibi Büyütmeyi Planlıyor

19.07.2018 11:29 Gazali Çetinkaya

 
Horizon Zero Dawn ve Kilzone geliştiricisi Guerilla Games daha büyük bir binaya taşınıp ekibi büyütmeyi planlıyor.

Hollandalı websitesi Het Parool ile bir röportaj gerçekleştiren Guerilla Games genel müdürü ve ortak kurucusu Hermen Hulst gelecek senenin başından itibaren 7300 metrekare beş katlı bir binaya taşınacaklarını söyledi ve tam zamanlı çalışan sayısını da 250'den 400'e çıkarmayı istediklerini belirtti.
 
"Horizon Zero Dawn'dan sonra hızlanıyoruz, en yetenekli kişiler bize geliyor ve geçen ay dokuz yeni kişiyi işe aldık ancak ses ve motion tracking stüdyolarımız için daha fazla alana ihtiyacımız var. Üç dört yıldır büyümek için yeni bir arıyorduk."
 
"Horizon Zero Dawn üzerinde 6.5 yıl çalıştık, ki bu istisnai bir durum: oyunlarımızı iki ya da üç yıl içinde çıkarmak istiyoruz, hem yeni oyunlar hem de mevcut başlıklara dayalı oyunlar."
 
Bu son açıklama Guerilla Games'ten yeni IP'ler göreceğimizin yanı sıra devam oyunları da göreceğimizi işaret ediyor.
 
Guerilla Games bu nesilde Killzone Shadow Fall ve Horizon Zero Dawn iki oyun çıkardı. Killzone Shadow Fall çıkışından Ocak 2014'e kadar 2.1 milyondan fazla sattı. Horizon Zero Dawn çıkışından Şubat 2018'e kadar 7.6 milyondan fazla sattı. Güncel satış miktarları hakkında resmi bir açıklama yok. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Horizon Zero Dawn Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Şubat 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan Dizinin Ardından Fallout 4 Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu! 18 Nisan Cities Skylines 2 DLC'sini Satın Alanlara Para İadesi Yapılıyor 18 Nisan F1 24'ü Detaylandıran İlk Fragman Yayınlandı 18 Nisan Human Fall Flat 2, 2026 Yılına Ertelendi 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler